2012-05-26 01:10:40• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Nyilas - Kicsúsztak a kezei közül a dolgok

Napi horoszkóp május 26.-ára a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Tervezze meg jól a szabadságát. Ha most nem ott van, ahol szeretne, az nagyon fájón érintheti. Álmodozni persze lehet, de mégsem annyira boldogító. Még nem késő nekivágni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egy kis fizikai munka nem árthat meg hétvégén! A kert, a természet most különösen vonzó lehet a Bikák számára. Azért halálra ne dolgozza magát, jusson idő a pihenésre, kikapcsolódásra is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A hosszú hétvége jó alkalmat teremthet egy kis kimozdulásra. Nyugtalansága fokozódik, ezért semmiképp ne töltse az időt a négy fal között. Ha távolabbi kiruccanásra nem is gondol, egy kis kirándulást megengedhet magának.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A hétvégén töltsön minél több időt a családjával. A gondjai túlságosan elvonták tőlük, most töltse velük örömben az idejét. Ne csak a morgós, ideges arcát lássák. Akkor sok minden megváltozik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Felszabadult, vidám napra számíthatnak az Oroszlán jegyűek is. Mintha kicserélték volna. Sikerül végre maga mögött hagynia egy nehéz feladatot. A siker jóleső érzését ossza meg szeretteivel is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Azon töri magát egyre, hogy hogyan is tudna többet spórolni. Az önmegtagadás jó lelki sport, de nem minden mérhető pénzben. Van valami, ami ingyen is van, és nagy öröm mégis. Azt keresse!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Úgy érezheti, mindenki valamit elvár öntől. Ez egy kissé nyomasztó, de talán meg tudja beszélni a családtagjaival, mi az, ami elvárható, és mi az, amiben ők is segítségére lehetnek. A tisztázó beszélgetés ideje jött el.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Végre kényeztesse magát egy kicsit. Pihenjen, mert a feladatok úgyis megvárják. A hosszú hétvégén felejtse el a gondokat, és tartsa számon, hogy mi az, ami igazán örömet okozhat. Szervezzen baráti találkozót ma estére!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Úgy érezheti, mindenki összeesküdött maga ellen. Pedig ez nincs így, csak valahogy kicsúsztak a kezéből a dolgok. De ne akarjon mindig ön irányítani. Élvezze a sodródást, a kalandot!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Egy régi terve a megvalósulás küszöbére ért. Azért ne kapkodjon, várja meg, hogyan alakulnak a dolgai. A végén lesz a legnagyobb türelemre szüksége. De így lesz majd a legjobb is, amit eltervezett.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Váratlan pénz ütheti a markát: ne legyen felelőtlen az elköltésében! Hajlamos ugyan rá, hogy ami könnyen jött, azon könnyen is adjon túl. A lényeg, hogy öröme, és haszna legyen belőle.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ne akarjon parancsolgatni: a kedvességével most sokkal többre mehet, mint az elvárásokkal. Ha szeretik önt, akkor szívesebben adnak többet is, mint amit elvárt, vagy remélt volna. Különösen igaz ez a társkapcsolatban.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: